+ menu
X

Programma // St. Tropez & Coral Springs

05
Nov

St. Tropez & Coral Springs

St. Tropez
Op 26 augustus 2016 verscheen het titelloze debuutalbum van St. Tropez op BLTC Records. De band vertaalt hun indrukwekkende livereputatie naar een langverwacht studioalbum, met nummers die uiteenlopen van  rauwe en catchy gitaarsongs tot stomende yachtpunk vol adrenaline.
Online wordt St. Tropez, dat bestaat uit leden van het voormalige Go Back to the Zoo, omschreven als een van de meest veelbelovende gitaarbands van het moment. En die reputatie maakt de band op het album volledig waar. St. Tropez neemt je mee op een roadtrip naar een spectaculaire en mythische omgeving, waar jetset en punk samensmelten tot een ideale plek. Eind vorig jaar kreeg St. Tropez al lovende en enthousiaste reacties uit zowel Engeland als Nederland op hun debuut-EP. Dit jaar volgden drie singles, kolkende shows op Noorderslag  en The Great Escape en een met festivals gevulde zomer.
St. Tropez presenteerde hun debuutalbum met release party’s in London op 24 augustus (The Shacklewell Arms) en in Amsterdam op vrijdag 26 augustus. In het najaar speelt St. Tropez een clubtour door het land om het album te promoten. Op zaterdag 5 november komt de band dus naar De Schuit!

Coral Springs
Motto van de band: Verwacht niets, geef alles! De muzikale liefde stroomt bij Coral Springs ergens tussen de onweerstaanbare aantrekkingskracht van pop en de intensiteit van punkrock. Grote inspiratiebronnen zijn helden zoals: No Use For A Name, New Found Glory en Rise Against. Frontvrouw Jo bezit een paar krachtige stembanden die lekker gedijen op het zalige gebeuk van de band en hun aanstekelijke refreintjes krijg je echt niet zo snel uit je hoofd! Onlangs zijn er via Umlaut Records weer wat verse songs gereleased, stonden ze op Werfpop en waanden ze zich in de grootste punkrockspeeltuin door op Punk Rock Holiday in Slovenië te spelen!

 

Deel:

© 2020 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON