+ menu
X

Programma // Wardrobe [BE] & PEER & WIES

08
Feb

Wardrobe [BE] & PEER & WIES

Wardrobe
De indie/alternative band Wardrobe (België) onder leiding van songschrijver en muzikant Johan Verckist brengt begin 2017 het debuutalbum Crawling uit. Deze plaat kan op heel wat aandacht rekenen van pers en publiek. Voor zijn tweede album wil Wardrobe, een pittigere, gelaagde sound creëren. Zo gaan uptempo, bijna dansbare, gelaagde popsongs met elektronische elementen hand in hand met donkere luistersongs met meer textuur en een bluesy ondertoon.

PEER
Sinds 2014 broeit er iets in het anders zo rustige Middelburg, de thuisbasis van PEER. Dit viertal brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop. Jonge honden maar al lang geen groentjes meer. Al kort na de oprichting sleept de band meerdere prijzen in de wacht en staan er onder meer shows op Concert At Sea op het programma.

WIES
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band niet eens een jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg,
Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. Dit najaar trekt de band door het land als 3voor12 en OOR-talent van rondreizend muziekfestival Popronde, en als voorprogramma van Roxeanne Hazes.


*loopt door t/m 29 oktober 10h00

Deel:

© 2019 JVC de Schuit • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk
CONTACT  //  ORGANISATIE  //  HUISREGELS  //  NIEUWSBRIEF  //  COLOFON