+ menu
X

Nieuws // Aanvragen optredens

Aanvragen optredens

De Schuit krijgt vele aanvragen voor optredens. Van mails, telefoontjes, tot direct messages op Twitter en Facebook. Alles wordt ontvangen, maar om een goede communicatielijn te houden, kun je het beste e-mailen.

Stuur je bericht met muziek (link in het bericht) naar info@deschuit.nl. Deze wordt doorgestuurd naar onze programmering. Wij programmeren vrijwel nooit coverbands. Door de vele aanvragen is het niet gegarandeerd dat je bericht terug krijgt, maar als de programmering interesse heeft, krijg je uiteraard wel een reactie.De Schuit krijgt vele aanvragen voor optredens. Van mails, telefoontjes, tot direct messages op Twitter en Facebook. Alles wordt ontvangen, maar om een goede communicatielijn te houden, kun je het beste e-mailen.

Stuur je bericht met muziek (link in het bericht) naar info@deschuit.nl. Deze wordt doorgestuurd naar onze programmering. Wij programmeren vrijwel nooit coverbands. Door de vele aanvragen is het niet gegarandeerd dat je bericht terug krijgt, maar als de programmering interesse heeft, krijg je uiteraard wel een reactie.

18/02/2014

Deel:

© 2024 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter