+ menu
X

Nieuws // CORONA UPDATE 3

CORONA UPDATE 3

In de nieuwe maatregelen van 23 maart 2020 heeft de Nederlandse Overheid besloten alle bijeenkomsten tot 1 juni niet door te laten gaan. Zonder mogelijkheid van deze bijeenkomsten, is er geen Schuit mogelijk.

Dit betekent ook dat wij met grote teleurstelling moeten mededelen dat ons jaarlijkse Koningsdag Festival dit jaar niet door gaat.
 
Daarop aansluitend heeft het bestuur het lastige besluit genomen om ook de rest van het seizoen, de maand juni, niet door te laten gaan. De Schuit heeft deze keuze gemaakt omdat deze tijd veel onzekerheid met zich mee brengt en het plannen van deze evenementen veel tijd en werk kost. Wij organiseren dit met enkel vrijwilligers. We kiezen er daarom voor om ons, met iets meer zekerheid, te richten op de opening van ons nieuwe seizoen in september 2020.

Wij gaan voor onze huidige evenementen op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor een eventuele nieuwe datum. Heb je al een kaartje en komt een nieuwe datum niet uit? Dan zorgen wij dat je het geld teruggestort krijgt.
 
Namens het bestuur en de vrijwilligers van De Schuit hopen we op jullie begrip voor deze situatie. Blijf veilig en gezond in deze tijden. We hopen jullie allemaal weer te zien voor een nieuw seizoen in september.
 
Het bestuur van JVC De Schuit

27/03/2020

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter