+ menu
X

Nieuws // CORONA UPDATE 4

CORONA UPDATE 4

Jawel, na bijna 6 maanden volledig dicht te zijn geweest openen we op zaterdag 26 september weer onze deuren!

Bij de opening moeten we uiteraard wel rekening houden met de richtlijnen voor bijeenkomsten en de maatregelen die gelden rond het coronavirus. Dit betekent dat we alleen maar voor een zeer beperkt aantal bezoekers open kunnen. Per evenement dat we de komende tijd organiseren stellen we 30 kaarten beschikbaar. We doen dit om de 1,5 meter tussen de bezoekers te kunnen garanderen. Bij binnenkomst wordt je een plek bij een tafel toegewezen.

Ook zijn wij genoodzaakt bij entree contactgegevens te vragen. Deze vragen we bij het kopen van de tickets en/of bij binnenkomst, bij de deur. Naast deze gegevens, vragen we je ook aan te geven of jij en de mensen om je heen geen verkoudheids- of griepklachten hebben. Dit doen we voor de veiligheid van onze bezoekers en vrijwilligers.

Graag willen we jullie vragen om deze regels te respecteren en om rekening te houden met onze vrijwilligers die vrijwillig aanwezig zijn om leuke activiteiten te organiseren in deze toch al ingewikkelde tijd.

Grote evenementen die we op de planning hadden staan worden verplaatst. Informatie over de nieuwe datum en eventuele restitutie van tickets verzorgen wij per evenement via Facebook en e-mail.

We hopen jullie binnenkort weer gezond te verwelkomen in De Schuit!

Het bestuur van JVC De Schuit

08/09/2020

Deel:

© 2024 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter