+ menu
X

Nieuws // De Schuit gaat dicht!

De Schuit gaat dicht!

Het is eindelijk zover! Het einde van een tijdperk. Onze oude Schuit gaat dicht, want we gaan verbouwen! Natuurlijk willen we deze periode feestelijk afsluiten in het (zeer) oude vertrouwde Schuitje. Op zaterdag 14 januari is De Schuit zoals je deze tot nu toe kende voor het laatst open. De opbrengsten van dit laatste Schuitweekend wordt aan het interieur van de nieuwe Schuit besteed.

Daarna zal het even stil zijn vanwege de verbouwing. De vrijwilligers van De Schuit zullen met name via de website, facebook en Twitter communiceren over de gang van zaken rondom de verbouwing en de eventuele activiteiten die tijdens de verbouwing (op een andere locatie) worden georganiseerd.Het is eindelijk zover! Het einde van een tijdperk. Onze oude Schuit gaat dicht, want we gaan verbouwen! Natuurlijk willen we deze periode feestelijk afsluiten in het (zeer) oude vertrouwde Schuitje. Op zaterdag 14 januari is De Schuit zoals je deze tot nu toe kende voor het laatst open. De opbrengsten van dit laatste Schuitweekend wordt aan het interieur van de nieuwe Schuit besteed.

Daarna zal het even stil zijn vanwege de verbouwing. De vrijwilligers van De Schuit zullen met name via de website, facebook en Twitter communiceren over de gang van zaken rondom de verbouwing en de eventuele activiteiten die tijdens de verbouwing (op een andere locatie) worden georganiseerd.

05/01/2012

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter