+ menu
X

Nieuws // De Schuit voor cultuur

De Schuit voor cultuur

Jongerencentrum De Schuit stelt haar podium graag beschikbaar voor culturele activiteiten. Theatergroepen, muziekgroepen, leden van de muziekschool of vind je dat jij ergens talent voor hebt en wil je dit laten zien; iedereen die iets wilt laten zien, kan dit met ons bespreken en een optreden op het Katwijkse Schuitpodium regelen (bijvoorbeeld om je familie en vrienden die hier wonen eens te laten zien wat je doet zonder dat jullie daar verder voor hoeven te reizen).

Denk je hiervoor in aanmerking te komen en bestaat de wens een optreden/workshop te doen in De Schuit, neem dan contact op via info@deschuit.nl of bel 071 40 15845 (meestal alleen 's avonds te bereiken).Jongerencentrum De Schuit stelt haar podium graag beschikbaar voor culturele activiteiten. Theatergroepen, muziekgroepen, leden van de muziekschool of vind je dat jij ergens talent voor hebt en wil je dit laten zien; iedereen die iets wilt laten zien, kan dit met ons bespreken en een optreden op het Katwijkse Schuitpodium regelen (bijvoorbeeld om je familie en vrienden die hier wonen eens te laten zien wat je doet zonder dat jullie daar verder voor hoeven te reizen).

Denk je hiervoor in aanmerking te komen en bestaat de wens een optreden/workshop te doen in De Schuit, neem dan contact op via info@deschuit.nl of bel 071 40 15845 (meestal alleen 's avonds te bereiken).

10/01/2009

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter