+ menu
X

Nieuws // Inschrijven Open Podium

Inschrijven Open Podium

Ja, hoor! Er is weer een open podium gepland, op vrijdag 13 november aanstaande ! Klik op de link onderaan om je in te schrijven. Bij veel inschrijvingen doen we de zaterdag er ook bij, dus we wachten rustig af wat er in augustus op ons af komt. Naast muziek maken, kunnen ook mensen die zich bezig houden met dans, poezie, acrobatiek en dergelijke zich inschrijven; als je denkt dat het de moeite waard is om op het podium te laten zien, meld je dan aan!

http://www.deschuit.nl/inschrijfformulier/default.aspx


De Schuit is op deze avond geopend vanaf 20:00 uur. De eerste band/act begint om 20:30 uur en de entree bedraagt 2,00 euro. Let op! Er is geen voorverkoop op deze avond!Ja, hoor! Er is weer een open podium gepland, op vrijdag 13 november aanstaande ! Klik op de link onderaan om je in te schrijven. Bij veel inschrijvingen doen we de zaterdag er ook bij, dus we wachten rustig af wat er in augustus op ons af komt. Naast muziek maken, kunnen ook mensen die zich bezig houden met dans, poezie, acrobatiek en dergelijke zich inschrijven; als je denkt dat het de moeite waard is om op het podium te laten zien, meld je dan aan!

http://www.deschuit.nl/inschrijfformulier/default.aspx


De Schuit is op deze avond geopend vanaf 20:00 uur. De eerste band/act begint om 20:30 uur en de entree bedraagt 2,00 euro. Let op! Er is geen voorverkoop op deze avond!

01/09/2009

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter