+ menu
X

Nieuws // JVC De Schuit klaar voor het nieuwe seizoen

JVC De Schuit klaar voor het nieuwe seizoen

Tieneremancipatie, dat wordt ons themawoord dit seizoen, nog meer vanuit de tieners zelf programmeren en hun talenten benutten voor het Schuitprogramma.

Vanuit het jongerenwerk komen er stagiaires die onder toeziend oog van de professional jongerenwerker Nadine de Koning aan de slag zullen gaan. Ook vanuit de vrijwilligers in De Schuit is de tienercommissie enthousiast aan de slag gegaan, in de zomer zijn er al mooie plannen gemaakt en uitgewerkt. Vol trots kunnen wij vermelden dat er dit seizoen, door middel van onze eerste samenwerking met Scum, een Frizzzfeest voor de tieners in onze grote zaal zal plaatsvinden. De Schuit vindt het belangrijk om van de talenten van onze collega’s gebruik  te maken en de ervaring die Scum heeft met Frizzz is voor ons zeer waardevol.

Ook voor de 18 plus staat een mooi programma klaar. We hebben de mannen van Go Back to the Zoo op ons podium met hun nieuwe formatie maar in dezelfde bezetting: St. Tropez. Verder is er een Open Podium, de maandelijkse quiz en intieme akoestische gratis sessies.

Wil je meer weten over de activiteiten like ons dan op Facebook of check deze site.

30/08/2016

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter