+ menu
X

Nieuws // Kaartverkoop Amerikaanse band Howard gestart!

Kaartverkoop Amerikaanse band Howard gestart!

De band Howard uit Brooklyn, New York, dook eind 2014 uit het niets op bij wat obscure blogs. De band die zelf Other Lives, Philip Glass, Aphex Twin en Fleet Foxes als invloeden noemt, weet op hun in 2015 uitgebrachte debuut ‘Religion’ precies te balanceren op de lijn tussen de schoonheid die folkmuziek kan bieden en de explosieve rauwheid van de vroege Radiohead of Grizzly Bear.

Howard, naast een optreden in Paradiso (Amsterdam) en het grote Down the Rabbit Hole Festival exclusief in De Schuit op zaterdag 25 juni! Niet te missen toch? Kaarten bestel je HIER!

De Utrechtse singer-songwriter Annelotte de Graaf maakt onder de naam Amber Arcades in reverb gedrenkte indiepop, daarmee is zij de perfecte opwarmer voor Howard de 25e. In 2015 reisde ze naar de Verenigde Staten, waar ze met bandleden van Real Estate, Quilt en Kevin Morby een aantal nummers opnam. Resultaat is een ongrijpbaar, dromerig en tegelijkertijd aangrijpend debuutalbum. Amber Arcades vermengt pakkende melodieën met bezwerende gitaren, stuwende drums en dromerige synths. Eerder dit jaar ging de band met Nada Surf op tour en staan er nog meer (festival)shows op de planning in Engeland, Duitsland en België. Dat belooft een succesvol jaar te worden voor Amber Arcades!

www.deschuit.nl
zaal open: 21:00
Voorverkoop €10,00 (exclusief servicekosten), aan de zaal €15,00

 

13/06/2016

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter