+ menu
X

Nieuws // Moon Moon Moon komt weer weer weer

Moon Moon Moon komt weer weer weer

Ze waren de eerste band die bij ons een akoestische show deden. Klein, intiem, sfeervol... zomaar wat woorden die perfect passen bij die avond. Het Open Podium brengt Moon Moon Moon, dit keer met volledige band, terug naar Katwijk. En ze nemen ook nog nieuw materiaal mee, fijn!

In 2014 werd I Want! I Want!, het debuutalbum van Moon Moon Moon in eigen beheer uitgebracht. De jongen achter dit alles, Mark Lohmann, trok vervolgens met zijn live band door het land, terwijl hij tussen de optredens door werkte aan het vervolg. Na optredens op onder meer Incubate (Tilburg) en Le Guess Who? (Utrecht) heeft dit uiteindelijk geresulteerd in Will O’ The Wisp!, een EP die niet te beluisteren valt via Spotify, CD, vinyl of andere traditionele geluidsdragers, maar exclusief te beleven is door het bespelen van een eveneens door Lohmann ontworpen art-game.
 
Komend jaar zullen er twee releases volgen waarvan materiaal in de komende try outs al te beluisteren valt. Tijdens het Open Podium zullen we dus voor het eerst kennis maken met die nieuwe liedjes.

26/08/2016

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter