+ menu
X

Nieuws // Programma januari/februari 2018

Programma januari/februari 2018

2017 was een mooi jaar, 2018 wordt alleen nog maar mooier. Het jaar waarin we ons 50-jarig jubileum vieren begon met een toffe Schuit Quiz. In de aankomende 2 maanden staan er nog meer hoogtepunten op ons te wachten. Welke? Dat lees je hieronder.

Zo doen we op vrijdag 19 januari mee met het culturele festival Warm Winter Fest. Namens De Schuit presenteren wij die avond de 5 rasechte muzikanten van Folk Road Show (zie foto). Naast 3 korte, akoestische sessies bij de bar sluiten ze het festival af in stijl met een volledig én versterkte show op ons grote podium.

Zaterdag 26 januari maakt Rotterdams trots Certain Animals zijn opwachting om te debuteren in Katwijk. Gruizige rock die wordt bijgestaan door het lokale Black Burner.

De eerste vrijdag in de maand is er traditioneel een Schuit Quiz, zo ook op 2 februari. Een dag later op 3 februari knallen we er gelijk goed in met de Belgische metalhelden van Fleddy Melculy. Voor onze zuiderburen is niets meer te gek. Ze hebben al de nodige ervaring opgedaan op Graspop, Pukkelpop en speelden ze met niemand minder dan Guns 'n Roses op TW Classic. Ze worden bijgestaan door ons eigen The Peterlees en Laid to Waste.

In samenwerking met Beuling Charcuterie organiseren we op 9 februari The Worst Beer Tasting. Lekkere biertjes en lekkere hapjes voor maar €15,-.

All the way from the UK: River Jumpers. Deze jonge punkrockers doen een klein rondje door Europa en spelen op zaterdag 17 februari exclusief voor Nederland bij ons in De Schuit. Voorprogramma is er van Coral Springs.

 

07/01/2018

Deel:

© 2024 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter