+ menu
X

Nieuws // Schuit sluit seizoen af

Schuit sluit seizoen af

We sluiten het Schuitseizoen af met een lekkere, zomerse, swingende avond aanstaande zaterdag. DJ's Huug en Rian zorgen voor de vette platen. Toegang gratis. Open 21:00 / Sluit 00:30.

De Schuit houdt haar zomerslaap tot september. In het eerste weekend van september gaan de deuren open en ben je weer welkom. Vrijwilligers zijn uitgenodigd om op 4 juli mee te gaan met het vrijwilligersfeest. Mocht je vrijwilliger zijn en hierover nog geen informatie hebben ontvangen, dan kun je dit melden via info@deschuit.nl of in De Schuit bij een bestuurslid.We sluiten het Schuitseizoen af met een lekkere, zomerse, swingende avond aanstaande zaterdag. DJ's Huug en Rian zorgen voor de vette platen. Toegang gratis. Open 21:00 / Sluit 00:30.

De Schuit houdt haar zomerslaap tot september. In het eerste weekend van september gaan de deuren open en ben je weer welkom. Vrijwilligers zijn uitgenodigd om op 4 juli mee te gaan met het vrijwilligersfeest. Mocht je vrijwilliger zijn en hierover nog geen informatie hebben ontvangen, dan kun je dit melden via info@deschuit.nl of in De Schuit bij een bestuurslid.

22/06/2009

Deel:

© 2024 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter