+ menu
X

Nieuws // Zaterdag 12 september The Cool Quest in De Schuit (band)

Zaterdag 12 september The Cool Quest in De Schuit (band)

Met de release van “Funkin’ Badass” is The Cool Quest door Radio 6 bekroond tot Soul & Jazz Talent. Het is de eerste single van het gelijknamige debuutalbum dat in samenwerking met producer Marcel Tegelaar (o.a. Eefje de Visser, Krystl) wordt opgenomen en op 24 oktober 2014 verschijnt. Als ‘huisband’ van Radio6 trakteren zij de luisteraars een week lang op mash-ups en covers uit de Zwarte Lijst. De tweede single “Shine” spreekt een breder publiek aan en de bijbehorende videoclip verkrijgt aandacht op o.a. 101Barz, Puna, State en XiteTV. Recensies en interviews verschijnen in o.a. CJP, Jazzism, LINDA, Musicmaker en OOR. In Spite Of In het najaar van 2013 geeft The Cool Quest met de release van de EP ‘In Spite Of’ hun eerste visitekaartje af. De EP weerspiegelt de ijzersterke live-reputatie van de band. Met meer dan 250 optredens op hun naam weten zij zich flink in de kijker te spelen. Met een eigenzinnige mix van soulvolle jazz en funky Hip Hop verrast The Cool Quest op menig festival, waaronder Summerjazz Leiden, Jazz in Duketown, Big Rivers, Freeze festival en North Sea Round Town. The Cool Quest bestaat uit: Vincent Bergsma – vocals Ilse de Vries – bass Arjen Schipper – sax, keys Sander Moorlag – keys Thies Bouwhuis – drums http://www.thecoolquest.com/music/ Zaterdag 12 september staat The Cool Quest in De Schuit. De zaal gaat open om 21:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketunie.nl

Met de release van “Funkin’ Badass” is The Cool Quest door Radio 6 bekroond tot Soul & Jazz Talent. Het is de eerste single van het gelijknamige debuutalbum dat in samenwerking met producer Marcel Tegelaar (o.a. Eefje de Visser, Krystl) wordt opgenomen en op 24 oktober 2014 verschijnt. Als ‘huisband’ van Radio6 trakteren zij de luisteraars een week lang op mash-ups en covers uit de Zwarte Lijst. De tweede single “Shine” spreekt een breder publiek aan en de bijbehorende videoclip verkrijgt aandacht op o.a. 101Barz, Puna, State en XiteTV. Recensies en interviews verschijnen in o.a. CJP, Jazzism, LINDA, Musicmaker en OOR.

In Spite Of
In het najaar van 2013 geeft The Cool Quest met de release van de EP ‘In Spite Of’ hun eerste visitekaartje af. De EP weerspiegelt de ijzersterke live-reputatie van de band. Met meer dan 250 optredens op hun naam weten zij zich flink in de kijker te spelen. Met een eigenzinnige mix van soulvolle jazz en funky Hip Hop verrast The Cool Quest op menig festival, waaronder Summerjazz Leiden, Jazz in Duketown, Big Rivers, Freeze festival en North Sea Round Town.

The Cool Quest bestaat uit:

Vincent Bergsma       –          vocals
Ilse de Vries               –          bass
Arjen Schipper           –          sax, keys
Sander Moorlag         –          keys
Thies Bouwhuis         –          drums

http://www.thecoolquest.com/music/

Zaterdag 12 september staat The Cool Quest in De Schuit. De zaal gaat open om 21:00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketunie.nl

06/09/2015

Deel:

© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter