+ menu
X

Programma // Afterpartees & Tijger Tijger

04
Mrt

Afterpartees & Tijger Tijger

2 jaar na hun energieke liveshow is de band terug, nu mét nieuw materiaal dat ze voor het eerst gaan laten horen. Een mooie opwarmer voor een heet festivalseizoen!

Afterpartees
In het meest romantische gedeelte van Limburg, we hebben het hier voor de duidelijkheid over de gemeente Horst aan de Maas, vormt zich een aantal jaar geleden de parel genaamd Afterpartees. Gedreven door hun liefde voor energieke 70's punk en hartverscheurende powerpop besluiten ze, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-­speler, als band het land door te zwerven. Teksten over falen in de discotheek, boomhut bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-­songwriters. Daar worden de jongens gelukkig van. Op het podium spelen ze zich tegen de klippen van de hel op en daarbuiten helpen ze je moeder graag met boodschappen doen. In 2013 ging het echt los met de jongens. Na een tour door de popzalen van Nederland als voorprogramma van traumahelikopter en met slechts de single  'First/Last' op de schoorsteenmantel, deden ze o.a. Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop aan. Hun deebuutalbum, met een rokende hagedis op de cover, kwam begin 2015 uit via Excelsior Recordings: een sprankelende plaat vol tijdloze liedjes en rokende reptielen. Draai hem huilend in je auto als je meisje weg is of lachend op je kamer als dat domme vriendje eindelijk huilend bij je is weggegaan. Pak de vrolijkheid van je kinderjaren, meng dit met het nihilisme van je puberteit en je krijgt Afterpartees.

Tijger Tijger
Deze Katwijkse tweemans formatie doet maar wat. Misschien is het leuk, misschien ook niet. Benieuwd wie hier achter zitten en hoe ze klinken? Kom maar kijken!

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 04-03-2017
Zaal open 21:00
Toegang voorverkoop: €5,00 (Early Bird), €7,50 (Normal) | aan de zaal: €10,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter