+ menu
X

Programma // Alcuna Wilds & The Grey Pants [GEANNULEERD]

04
Apr

Alcuna Wilds & The Grey Pants [GEANNULEERD]

CORONA UPDATE: Het nieuwe besluit van de regering houdt in dat we helaas genoodzaakt zijn om alle evenementen t/m 6 april te annuleren. Er wordt gekeken naar een mogelijke vervangende datum waarna bezoekers worden ingelicht over eventuele restitutie van het ticket. Check de website van RIVM voor meer informatie.

Alcuna Wilds

De muziek van Alcuna Wilds is mysterieus, vol verschijnende en verdwijnende thema’s waar je geen vat op krijgt, als zeepbubbels die opstijgen en met een ‘pop’ uit elkaar springen. Live speelt de band veel in Nederland, Engeland en Duitsland. Alcuna Wilds haalt zijn inspiratie uit bands als Portishead, Massive Attack en Radiohead.

The Grey Pants
Het duo Henk Koorn (Hallo Venray) en Elke van Zevenbergen vormt samen The Grey Pants, een laagdrempelig, charmant project waarin beide songwriters de ogenschijnlijke onbenulligheden des levens uitvergroten tot mooie luisterliedjes. Het geluidspalet is (bewust) beperkt gebleven: een ritmebox, gitaar en twee stemmen. Ondanks deze simpele ingrediënten huist in ieder liedje een specifiek karakter en verhaal.
*loopt door t/m 29 oktober 12h00

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 04-04-2020
Podium Kleine podium
Zaal open 21h00
Tijden 21h45 | The Grey Pants
22h45 | Alcuna Wilds
Toegang voorverkoop: €2,50 (Early Bird*), €3,50 (Normal) | aan de zaal: €5,00

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter