+ menu
X

Programma // Charlie & the Lesbians + Tramhaus

29
Okt

Charlie & the Lesbians + Tramhaus

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 8 JANUARI 2022. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 9 MAART 2022 AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

♬ Charlie & the Lesbians
Binnen elke ruimte waarin je Charlie & the Lesbians neerzet laten ze een blijvende indruk achter. Of het nu uw plaatselijke punkrockhol is of het Britse The Great Escape Festival. De band zou omschreven kunnen worden als een laaiend ongeregeld projectiel dat de beste elementen van Pixies, Black Flag, Butthole Surfers, Daniel Johnston en Jay Reatard samenperst. Een show van Charlie & the Lesbians ontvouwt onvermijdelijk in een volledige wanorde, waarbij zanger Charlie vaak in een hoop van mensenvlees wordt opgeslokt.

♬ Tramhaus
Met het gemis van een pita kaas in de late uren de trap afdonderen, heeft Tramhaus dit gat opgevuld door een geluid voort te brengen dat vetter is dan het hele menu van de bovengenoemde snackbar bij elkaar. Een samenstelling van leden uit Vulva, Pig Frenzy en Nagasaki Swim hebben elkaar gevonden om muziek te maken dat ze in hun andere projecten niet kwijt konden. Spelend onder de noemer postpunk zijn ze niet bang om de hoekigheid achter hen te laten. Kijk niet raar op als er ineens een hardcore punk knaller je om de oren vliegt om vervolgens iemand ongecontroleerd te zien dansen op je favoriete reggaeton beat. Al met al is Tramhaus iets dat je zal moeten meemaken om het echt te begrijpen.

 

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 29-10-2022
Podium Grote podium
Zaal open 21h00
Zaal sluit 0h30
Tijden 21h45 | Charlie & the Lesbians
22h45 | Tramhaus
Toegang voorverkoop: €5,00 | aan de zaal: €7,50
Koop kaarten

Meer activiteiten

07 Jun

Schuit Quiz

15 Jun

Monkey Wrench (Foo Fighters) & Oskoed Slotters (blink-182)

26 Okt

Schuit Luid (NØFX & Downtown District)

Alle programma's »
© 2024 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter