+ menu
X

Programma // Comedy Night

20
Nov

Comedy Night

Op de valreep hebben we wederom een megahilarische comedy night voor jullie georganiseerd. Op deze avond treden er 4 stand-up comedians op om jullie te laten schuddebuiken van het lachen. En wie zijn dat dan? In willekeurige volgorde stel ik jullie voor:

Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam. Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd. Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol.

Chris van der Ende is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij ‘ruig publiek’. Met een ongekende snelheid maakt hij niets en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.

Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats, en is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook...

Martijn Oosterhuis besloot, tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, zelf het publiek te vermaken. Dit werd een succes, want de volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens, waaronder Lowlands en het Comedy Café in Amsterdam, op zijn naam staan. Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004!

Heb je zin in een avond ongegeneerd hard lachen? Kom dan deze avond naar De Schuit!

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum vr 20-11-2015
Zaal open 21:00
Toegang €5,00 aan de zaal

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter