+ menu
X

Programma // Death Alley & Shit Machine & Destroy Oh Boy

17
Mrt

Death Alley & Shit Machine & Destroy Oh Boy

Death Alley
Deze Amsterdamse band komt doen wat ze eigenlijk vorig jaar op ons Koningsdag Festival hadden willen doen: keihard knallen! Hun muziek is zo'n beetje de definitie van underground als magisch paradijs waar alleen eigen regels gelden; old school rock 'n roll met een metal- en punkrandje. Je voelt de psychedelica stromen, maar Death Alley is beslist geen hippie band. Ze hebben rap een eigen reputatie opgebouwd door stomende optredens op Roadburn, Freak Valley, Psycho Las Vegas en tours door heel Europa en Amerika. Maart 2018 brengt de herboren band het album 'Superbia' uit op Century Media Records. Volhouwe!

Shit Machine
Hun stoner-punk is gesmeed in de schimmige velden van De Bollenstreek. Na een jaar met een wisselende bezetting van de band zijn ze met z'n drieën over en meer vastberaden dan ooit. Er moet meer gerockt worden. Shit Machine brengt je keiharde gitaarriffs, vies lage basslijnen en een catchy drumbeat die de dansschoenen laten zweten.

Destroy Oh Boy
Ze maken simpele doch swingende en catchy punkrockkrakers over katers, serial killers, deathwish kamikazi's én bare back party's. Ze klinken als een mix van Turbonegro, Ramones, Zeke en New Bomb Turks, maar gaan live nog een tikje vuiger…oei oei oei!

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 17-03-2018
Zaal open 21:00
Toegang voorverkoop: €5,00 (Early Bird), €7,50 (Normal) | aan de zaal: €10,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter