+ menu
X

Programma // Koningsdag Festival

27
Apr

Koningsdag Festival

Koningsdag Festival (12h00 - 18h00) | gratis

Batwölf (12h30 - 13h15)
Als bestaande bands opbranden, herrijzen er altijd nieuwe bands uit de as. Toen Black Volvo en The Rudolfs in 2017 het voor gezien hielden moest er natuurlijk wel iets nieuws ontstaan. De drang van de muzikanten om met punkrock ’n roll en een positieve vibe, de podia onveilig te maken leidde al snel tot de geboorte van Batwölf. De band kenmerkt zich door zijn directe spel en liefde voor lauwe Klok©. Sinds de release van de EP ‘Spare No One’, zijn diverse podia in binnen- en buitenland onveilig gemaakt. 2019 staat wederom in het motto van ‘spelen, spelen, spelen’.

Personal Trainer (13h45 - 14h30)
Personal Trainer is een nieuwe alternatieve pop/rock band uit Amsterdam. Opnames worden gemaakt door Willem Smit (Canshaker Pi en Steve French) en Casper van der Lans (Teddy’s Hit en Pip Blom). Live is het een grote band met wisselende bezetting. Personal Trainer speelde eerder in De Helling tijdens Le Mini Who? en in Paradiso tijdens Tweede Van Onderen. Op Koningsdag gaan ze laten horen welk lesje ze De Schuit gaan leren!

YĪN YĪN (15h00 - 15h45)
Dit duo bestaande uit Kees Berkers en Yves Lennertz gelooft niet alleen in oosterse muziek, maar ook in oosterse wijsheid. Hiernaast graven ze eindeloos in de platenbakken op zoek naar vergeten thaifunk, disco en slackerrock avant la lettre. Met hun instrumentale, zweverige gitaarloopjes zou je YĪN YĪN het Nederlandse antwoord op Kikagaku Moyo en Khruangbin kunnen noemen, maar dat heb je niet van ons. Op debuutmixtape Pingpxng is er geen Yang nodig voor balans, maar trekken de tegenovergestelde krachten elkaar juist aan.

Son Mieux (16h30 - 17h30)
Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld. Vreugde, plezier, pijn en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden (op een bont palet aan instrumenten). Son Mieux is Camiel Meiresonne, ooit toetsenist in Soul Sister Dance Revolution en in zijn jonge jaren frontman van All Missing Pieces. Nu volwassen en klaar om de wereld een kijkje te geven in die van hem.

Deel:

Informatie

Doelgroep Alle
Datum za 27-04-2019
Zaal open 12:00
Zaal sluit 18:00
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter