+ menu
X

Programma // Koningsdag Livestream

27
Apr

Koningsdag Livestream

Koningsdag vier je traditioneel toch nog een beetje bij De Schuit dit jaar. Zo hebben we voor jong en oud een leuk online programma in elkaar gezet. De presentatie van deze dag ligt in handen van het komische duo Richard Vink en Leendert van Duijn! Volg onze sociale media om op de hoogte te blijven van de livestreams!
 
18- Bingo (11h00 – 12h00)
Onder leiding van Esmeralda de Jong (Katwijk Events) is er voor de jeugd een toffe bingo bij ons met leuke prijzen. Doe mee, streep die nummers weg en wie weet gaat jouw zoon/dochter er wel met de hoofdprijs vandoor. Bingokaarten kunnen voor €1,00 per stuk worden gekocht via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/schuit-koningsdag-bingo.
 
Mo Bedick (13h00 – 13h45)
Het slaapkamerproject van zanger Maurijn Wieringa (Oegstgeest) is uitgegroeid tot de dreampopmachine Mo Bedick. Met een sound die zich niet snel in een hokje laat plaatsen en een liveshow waar je u tegen zegt zijn ze klaar voor een mooie set op Koningsdag. Vorige zomer kwam hun eerste EP ‘Sicko’ uit en met hun nieuwe EP ‘Jenki Business’ uit 2021 staat Mo Bedick klaar je omver te blazen met hun wavy hits.
 
TESSEL (16h00 – 16h45)
De lichtvoetige indiepop van TESSEL voert je mee op een golf van quirky gitaren, groovy drums en gelaagde samenzang. De Utrechtse band zag je al als support van Ten Fé (UK), op Motel Mozaïque en als finalist van de Grote Prijs van Nederland. Met drie singles en een bomvolle Popronde (2019) op zak is de viermansformatie klaar voor de release van hun gloednieuwe EP! TESSEL’s inspiraties zijn o.a. Bombay, Mac DeMarco en Beach Fossils.
 
Koningsdag Quiz (19h00 – 20h00)
Weet jij alles van Koningsdag, ons jaarlijkse festival in de Dwarsstraat of ben je gewoon heel erg koningshuis minded? Dan maak je een goede kans op één van de mooie prijzen tijdens onze Koningsdag Quiz onder leiding van het fanatieke bestuursduo Nico & Larisa. Tune in via Google Meeting (voor de vragen) en speel op je telefoon via www.kahoot.it (voor de antwoorden) mee!


 


www.deschuit.nl
www.facebook.com/jvcdeschuit
www.instagram.com/jvcdeschuit

Deel:

Informatie

Doelgroep Alle
Datum di 27-04-2021
Zaal open 11h00
Zaal sluit 20h00
Tijden 11h00 | 18- Bingo
13h00 | Mo Bedick
16h00 | TESSEL
19h00 | Koningsdag Quiz

Meer activiteiten

12 Jun

Schuit's Up [GEANNULEERD]

04 Sep

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

25 Sep

Pene Corrida & All Doomed

23 Okt

De Kraaien & Disco Rebels

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter