+ menu
X

Programma // Op 45 Toeren: Guilty Pleasures

18
Mrt

Op 45 Toeren: Guilty Pleasures

Mist u dat ook? Dat gevoel van vroeger, wanneer je die naald erin zette. Eerst goed zoeken naar de juiste plek, een paar keer misprikken en dan eindelijk raak! Even de dagelijkse zorgen vergeten en jezelf verliezen in die heerlijke warmte en geluk. Wij missen ook die tijd, van vinyl, singletjes en platenspelers natuurlijk. Met ‘Op 45 Toeren’ brengen we dat gevoel weer helemaal terug.

Niet lang geleden, op een stoffige uithoek op de zolder van de Schuit, vonden Arno de La Montagne, DJ Luistervink en MC Leen Visser een schat van grote culturele waarde. Een gigantische verzameling van de mooiste, lekkerste en ‘foutste’ LP’s, singles en plaatjes die ooit gemaakt zijn. Muziekgeschiedenis die niet had misstaan in menig museum. De heren hebben besloten om deze nalatenschap niet voor zichzelf te houden en al dit moois te delen met de rest van de wereld. De eerste versie van Op 45 Toeren is een feit!

In deze eerste editie passeren vooral de ‘foute’ platen de revue. Van die nummers die we stiekem wel heel leuk vinden, u kent ze ook wel als Guilty Pleasures. Een heerlijke foute avond boordevol bekende en al lang weer vergeten hits vanaf de jaren 60 tot 2000.

Op 45 Toeren vindt plaats op zaterdag 18 maart in de grote zaal van De Schuit. De zaal is vanaf 21h00 geopend, toegang is 18+ en ja, de entree is gratis. We hopen jullie allemaal te zien en horen graag jullie foute suggesties. Zelf je favoriete single meenemen hoeft niet, maar wordt wel heel erg gewaardeerd. Heb je zelf geen singles, zet je Guilty Pleasure in de comments bij het Facebook event of op Kattuk.nl en wij zoeken hem voor je op.
 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 18-03-2017
Zaal open 21:00
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter