+ menu
X

Programma // Open Podium

23
Sep

Open Podium

The Black Strange (21h00 - 21h30)
Hallo, The Black Strange is een band die alle verwachtingen de kast op jaagt, het sloopt en er dan met alle liefde bovenop danst. De oorsprong vond zich in het samenkomen uit noodzaak. Rock ‘n Roll moest blijven leven in Katwijk en omstreken. Of u het daar nou mee eens bent of niet, deze 4 mannen (Richard Vink, Hans Vink, Leo van Duijn & Corne Van Duijn) geven niet echt om uw mening. Laat staan je zielige huilklaag over het slechte weer. Komen kijken is niet nodig. Als je maar komt luisteren. Dat is 1000x belangrijkerder. Leuk dat je dit las, tot zaterdag 23 september!

RVSTY. (22h00 - 22h45)
Je hebt maar 2 mensen nodig om een band te beginnen. En dat is wat RVSTY heeft gedaan. Geheel in de traditie van Blood Red Shoes, Nirvana en Black Sabbath maakt RVSTY een hard rockgeluid met duidelijke alternative grunge invloeden. Deze man-vrouw combinatie slaagt erin met melodisch gitaarspel en pompende drums een volle sound te creëren. We gaan het meemaken op het Open Podium!

Batwölf (23h15 - 0h00)
Eén brok samengesmolten ervaring vormt zich de band Batwölf. Voormalig leden van The Rudolfs en Black Volvo zijn een nieuwe weg ingegaan en hebben zich opgemaakt voor een pot stevig gitaargeweld. Hoe klinkt dat precies? Ze omschrijven het zelf als 'We play punkrock 'n roll, for some silly dancing with your peers! Live fast, die old!'

zaal open: 20h30
entree: gratis

*tijdschema onder voorbehoud

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 23-09-2017
Zaal open 20:30
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter