+ menu
X

Programma // Pene Corrida & All Doomed & Warhertz [VERPLAATST]

28
Mrt

Pene Corrida & All Doomed & Warhertz [VERPLAATST]

LET OP! DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR VRIJDAG 30 OKTOBER 2020!

Pene Corrida
Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538, Dumpert en … Het Jeugdjournaal. Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen? PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!

All Doomed
Een gloednieuwe band, aan het begin van iets moois. Dit vijftal uit Utrecht/Breda knalt er lekker op los met hun screamo/post-hardcore/punkrock. Dat lijkt ons een mooie opwarmer voor het spektakel van Pene Corrida, ze mogen dan ook niet voor niets met deze band mee op tour gelijk!

Warhertz
Warhertz is in 2018 opgericht door drummer Luuk de Haar (TxFxEx, Hellfront) en gitarist/zanger Yvo van der Laan. In maart 2019 maakte de bassist Willem Kuijt (The Expired Faces) dit trio compleet. Geïnspireerd door o.a. Neil Young en Screaming Trees zetten zij met een set van eigen nummers en een aantal covers een volwaardig Grunge&Roll geluid neer.

 


*loopt door t/m 3 december 11h00
 

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 28-03-2020
Podium Grote podium
Zaal open 21h00
Tijden 21h30 | Warhertz
22h15 | All Doomed
23h15 | Pene Corrida
Toegang voorverkoop: €5,00 (Early Bird*), €7,50 (Normal) | aan de zaal: €10,00

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter