+ menu
X

Programma // Schuit Luid: Captain Slow, Dowzer & Altitude

17
Dec

Schuit Luid: Captain Slow, Dowzer & Altitude

Wie is er niet groot mee geworden? We zijn nog niet eens begonnen en het is nu al een fenomeen! Nu het weer hartstikke hip is om tegen allerlei maatschappelijke misstanden die ook u 's nachts wakker houden te schoppen, hebben Ar, Wout, Josh, Steef en Kleine Koos hun handen ineen geslagen en komen zij met de eerste de beste punkrockavond in uw favoriete muzikale etablissement: De Schuit in Katwijk!

Onder de naam Schuit Luid serveren zij u het beste wat er maar te vinden is op het gebied van punkrock. Uit de regio, buiten de regio en zelfs voorbij onze eigen landgrenzen; niets is te gek... behalve deze avond. Deze avond is te gek! Zijn we dan echt zo boos als de poster doet vermoeden? Nee, natuurlijk niet; we maken er 1 gezellig groot feest van!

Aangezien de boodschappen ook steeds duurder worden geven wij bij deze eerste editie niet 5, niet 10 maarrr 100% korting op je kaartje! Voor niets, nada, noppes krijgen jullie 3 fantastische bands voorgeschoteld: Captain Slow, Dowzer and all the way from Belgium USA: Altitude! Ofwel; de beste drummer van Nederland, de beste drummer van België en de beste drummer van Kaasmarkt nr.3 in Leiden!

Wees daar, of wees de sigaar. Of zoals ze in Kattuk zeggen: de meeuwen vlieguh iet hoog, skoei je goed.

Schuit Luid!

Deel:

© 2022 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter