+ menu
X

Programma // Schuit's Up [VERPLAATST]

30
Mei

Schuit's Up [VERPLAATST]

LET OP! DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR ZATERDAG 5 SEPTEMBER 2020!

Een zomerse vibe met 4 (inter)nationale surfbands op het podium. Er mag gedanst worden!

The Mullet Monster Mafia [BRA]
Dit trio uit Brazilië noemt bij hun bronnen zowel Dick Dale en The Surfaris als Slayer en Exodus. Dan krijg je dus een tsunami van moddervette Motörsurf. Daarbij kan plotsklaps een plons reverb over een Dead Kennedys-classic worden gestort.

Nausea Bomb [FR]
Nausea Bomb is een Franse blend van surf, psychobilly, ska en punk. De, meestal onconventionele, teksten gaan veelal over het trappen tegen ouderen, babies, samenlevingen en vampieren of het vieren van eenheid die de band als een lijm bij elkaar houdt. Oui, monsieur!

Big Bull & His Selfish Band [BRA]
Braziliaanse eenmansformatie Big Bull & His Selfish Band is eigenlijk gewoon Big Bull en... hijzelf. Zijn ervaring uit vele andere bands voegt hij nu samen tot één solide donkere rockabilly monoband. Vanuit Brazilië op tour door Europa, wilde Big Bull maar wat graag Nederland aan doen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Lola’s Dice [NL]
Ooit begonnen ze als punkrock trio in Amsterdam-West, maar inmiddels is Lola’s Dice getransformeerd tot een band met een psychedelisch, tropisch funk-geluid. De bijzondere evolutie van de band heeft geresulteerd in muziek die een pure sensatie is voor de zintuigen. Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie geluiden van Latijns-Amerika, maar toch trouw aan de punk-ethos.

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 30-05-2020
Podium Grote podium
Zaal open 20h00
Toegang voorverkoop: €7,50 (Normal) | aan de zaal: €10,00

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter