+ menu
X

Programma // Scram C Baby & Canshaker Pi & KIEFF

16
Feb

Scram C Baby & Canshaker Pi & KIEFF

Scram C Baby (21h30)
Men neme 5 stronteigenwijze Amsterdammers, stopt ze in de Vondelbunker et voilà: je hebt Scram C Baby’s beste plaat uit z’n 26-jarige bestaan. Give Us A Kiss is een plaat waarop alle kwaliteiten van de band meer dan ooit volledig tot hun recht komen. De godfathers van de Nederlandse indie hebben het allemaal nog: songs, sound en soul. Ook de gekte en speelsheid zijn er –godzijdank– nog steeds, maar worden in strakke banen geleid. Deze keer heeft de band net zo lang muziek en ruzie gemaakt dat twaalf uitverkoren songs konden worden samengeperst tot één brok graniet. Grof en verfijnd, bontgekleurd.

KIEFF (22h30)
KIEFF uit Oegstgeest groeit in rap tempo uit tot een van de meest energieke jonge livebands uit de lage landen. De band maakte aanvankelijk indruk met pakkende, licht-theatrale noisepop in het verlengde van Billy Childish, Swell Maps en Richard Hell. Die lo-fi charme maakt geleidelijk plaats voor stormachtige, psychedelische jams en felle, impulsieve tempowisselingen. Er gaat gegarandeerd iets kapot bij een show van KIEFF.

Canshaker Pi (23h30)
Met hun legendarische live-reputatie reist Canshaker Pi Europa af en staan ze op festivals als Into the Great Wide Open en het invloedrijke SXSW in Texas. Na al een keer op ons Koningsdag Festival te hebben gespeeld is het nu tijd voor een show in de zaal. In een deels nieuwe bezetting en met hun laatste album Naught Naughty Violence (2018) mag een tour langs de poppodia niet ontbreken. Eigenwijs, op volle kracht en genadeloos. Canshaker Pi speelt altijd alsof hun leven er vanaf hangt. Het is tegendraads, vuig, zompig en snoeihard. Ga voor totale ontregeling en neem een snoekduik in de moshpit. 


*loopt door t/m 8 december 18h00

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 16-02-2019
Zaal open 21:00
Toegang voorverkoop: €5,00 (Early Bird*), €7,50 (Normal) | aan de zaal: €10,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter