+ menu
X

Programma // Simon Keats (gratis) [GEANNULEERD]

08
Dec

Simon Keats (gratis) [GEANNULEERD]

LET OP! IN VERBAND MET LOGISTIEKE PROBLEMEN IS DIT CONCERT GEANNULEERD.

In 2010 zag de website van Simon Keats er nogal sober uit. Het bestond uit slechts één linkje. Wie er op klikte had in één klap zijn hele eerste album ‘Time’ inclusief artwork op zijn computer staan.
 
Een jaar later besloot Simon zonder connecties en met minimaal budget een maand lang in Los Angeles te verblijven, om te kijken wat er muzikaal gebeuren kan. Omdat hij daar van de ene verbazing in de andere viel schreef hij er een boek over, genaamd ‘Mr. Nobody 370’ en nam de L.A. Sessions op - opgenomen en geschreven in Los Angeles met verschillende artiesten en producers.
 
Na zijn avontuur in L.A. eind 2011 werd de aandacht verdeeld tussen zijn inmiddels nieuwe band The Kik en zijn solocarrière. Hij vertrok in 2015 naar New York om zijn ‘folky roots’ te vinden. Hij nam er een liedje op met producer Steve Addabbo (producer van o.a. Bob Dylan en Lou Reed). Het gaf de aanzet tot het opnemen van een 2e album. ‘Space’ is opgenomen in Rotterdam en kwam in maart 2017 uit via Excelsior Recordings. Vanaf april begon ook officieel The Simon Keats Show; een mix tussen talk- en muziekshow met elke maand een bekende artiest, te volgen via livestreams van Facebook en Youtube. Paul de Leeuw was de eerste gast die is aangeschoven.

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum vr 08-12-2017
Zaal open 21:00
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter