+ menu
X

Programma // St. Patrick's Day (Bunch of Bastards) [GEANNULEERD]

21
Mrt

St. Patrick's Day (Bunch of Bastards) [GEANNULEERD]

Op 12 maart is er vanuit de overheid besloten dat alle evenementen boven de 100 personen niet door kunnen gaan. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om alle evenementen t/m 31 maart te annuleren. Er wordt gekeken naar een mogelijke vervangende datum. Check de website van RIVM voor meer info.

Groen, groener, groenst. De Schuit goes Ireland voor het grootste feest van deze redheads. Van oorsprong een herdenking van de beschermheilige Sint Patricius, tegenwoordig een dag vol gezelligheid, groen verklede mensen en uiteraard veel (groen) bier.

Zo'n avond kan dan ook niet zonder livemuziek. Bunch of Bastards gaat jullie betoveren met al het moois dat uit Ierland afkomstig is of enigszins verwantschap heeft. Verwacht veel kneiters en de kans op meezingen is groot. U bent gewaarschuwd!

Bunch of Bastards
Bunch of Bastards speelt pittige Full Force Folk. Noem het energieke melodieën, noem het melodieuze energie, allebei goed. Voor wie dat beter begrijpt: snufje The Pogues, snufje Dropkick Murphys en een flinke scheut Flogging Molly. Met accordeon, tin whistle, banjo en mandoline. Soms half akoestisch, vaker op een stevige punkrock basis, en wat daar zo al tussen in zit. Tweederde eigen songs, eenderde songs die liefhebbers van het genre wel al kennen: traditionals en liedjes van de eerder genoemde helden.

Haigh!

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 21-03-2020
Podium Kleine podium
Zaal open 21h00
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter