+ menu
X

Programma // The Depression Club & Lilith

14
Dec

The Depression Club & Lilith

LET OP! MILLENNIALS HEEFT BESLOTEN TE STOPPEN MET SPELEN EN HEEFT ALLE OPTREDENS GEANNULEERD. THE DEPRESSION CLUB TREEDT AAN ALS VERVANGENDE ACT.

The Depression Club

Hard, groots, meeslepend en alles verwoestend, 'like lumbering giants in a shameful parade', zoals Josh Homme ooit zong. Zo valt The Depression Club het best te omschrijven. Een op de HBA gevormde formatie met gitaar-gedreven songs ala Queens of The Stone Age. Gehuld in versleten pakken brengen zij hun moderne rock met een melancholisch randje ten gehore, gevuld met beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen. Een theatrale live-show met gevoel voor drama, gebracht door 4 weemoedige zielen die volledig opleven en alles geven vanaf de eerste noot.

Lilith
Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Tessa begon al bijna tien jaar geleden met het schrijven van liedjes op haar kamer, Inge studeert momenteel aan de Metal Factory in Eindhoven en Maaike studeert dit jaar af aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Samen vormen zij de band Lilith. Een band die geïnspireerd wordt door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift. ‘Good Girls Swallow, Bad Girls Spit’ is hun motto dat nu wordt vereeuwigd in een tweetal EP’s. 
*loopt door t/m 28 juni 18h00

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 14-12-2019
Podium Kleine podium
Zaal open 21h00
Tijden 21h45 | Lilith
22h45 | The Depression Club
Toegang voorverkoop: €2,50 (Early Bird*), €3,50 (Normal) | aan de zaal: €5,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter