+ menu
X

Programma // The Guru Guru & Combo Qazam

26
Nov

The Guru Guru & Combo Qazam

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 26 FEBRUARI 2022. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 6 MAART 2022 AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

♬ The Guru Guru

Sinds 2012 handelt The Guru Guru (Hasselt, België) in ‘borderline rock’. Denk aan een leadvocal in een veelkleurige dwangbuis, opgejaagd door koortsige gitaren en een stuiptrekkende ritmesectie. Hun inspiratie halen ze bij bands als METZ, Pere Ubu, Deerhoof, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman. Met shows op onder andere Pukkelpop en Sziget heeft de band ook al de nodige ervaring opgebouwd. Op 26 november is het de beurt aan ons eigen Katwijk!

♬ Combo Qazam
Combo Qazam bestaat uit vier vroege millennials die opgroeiden in een analoge wereld. Als kinderen in de jaren ’90 leerden ze het belang van creatieve vrijheid. Nu, als volwassenen in een digitaal tijdperk, hinken ze op twee gedachten. De huidige, mondiale samenleving biedt kansen om bestaande structuren te doorbreken en samen het leven te vieren. Maar het is diezelfde samenleving die controle uitoefent en vervreemding veroorzaakt. Combo Qazam opereert op dit kruispunt van analoog en digitaal, oud en nieuw, hoop en angst. 

Deel:

Informatie

Doelgroep 13+
Datum za 26-11-2022
Podium Kleine podium
Zaal open 21h00
Zaal sluit 0h30
Tijden 21h45 | Combo Qazam
23h00 | The Guru Guru
Toegang voorverkoop: €5,00 | aan de zaal: €7,50
Koop kaarten

Meer activiteiten

28 Jan

Cover the Cage

03 Feb

Schuit Quiz

11 Feb

Warhertz & The Collapse

18 Feb

Kalaallit Nunaat & The K.

03 Mrt

Schuit Quiz

25 Mrt

Downriver Dead Men Go & Edgar's Hair

07 Apr

Schuit Quiz

27 Apr

Koningsdag Festival

17 Jun

Joy Division Undercover

Alle programma's »
© 2023 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter