+ menu
X

Programma // The Guru Guru & Combo Qazam

26
Nov

The Guru Guru & Combo Qazam

LET OP! DIT IS HET VERPLAATSTE CONCERT VAN ZATERDAG 26 FEBRUARI 2022. REEDS GEKOCHTE KAARTEN BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM. KUN JE NU TOCH NIET? LAAT HET DAN VÓÓR 6 MAART 2022 AAN ONS WETEN VIA INFO@DESCHUIT.NL. DAN ZORGEN WIJ DAT HET GELD WORDT TERUGGESTORT.

♬ The Guru Guru

Sinds 2012 handelt The Guru Guru (Hasselt, België) in ‘borderline rock’. Denk aan een leadvocal in een veelkleurige dwangbuis, opgejaagd door koortsige gitaren en een stuiptrekkende ritmesectie. Hun inspiratie halen ze bij bands als METZ, Pere Ubu, Deerhoof, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman. Met shows op onder andere Pukkelpop en Sziget heeft de band ook al de nodige ervaring opgebouwd. Op 27 november is het de beurt aan ons eigen Katwijk!

♬ Combo Qazam
Combo Qazam bestaat uit vier vroege millennials die opgroeiden in een analoge wereld. Als kinderen in de jaren ’90 leerden ze het belang van creatieve vrijheid. Nu, als volwassenen in een digitaal tijdperk, hinken ze op twee gedachten. De huidige, mondiale samenleving biedt kansen om bestaande structuren te doorbreken en samen het leven te vieren. Maar het is diezelfde samenleving die controle uitoefent en vervreemding veroorzaakt. Combo Qazam opereert op dit kruispunt van analoog en digitaal, oud en nieuw, hoop en angst. 

Deel:

© 2022 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter