+ menu
X

Programma // The Hazzah & The Mighty Breaks & Mo Bedick

15
Dec

The Hazzah & The Mighty Breaks & Mo Bedick

The Hazzah
The Hazzah is een bandje dat voortkomt uit de liefde voor de muziek en voor elkaar. Ze hoorden de galmende geluiden uit Californië van vroeger en van nu en gaven er hun eigen draai aan. De muziek van The Hazzah is puur, ongelikt en doordrongen van een eeuwige jeugdige energie. Klinkt als een dronken one night stand tussen The Black Lips en Allah-Las. Hun nieuwe EP, XEX, is ontstaan in de rauwe binnenstad van Den Haag en die ruwe randjes van de stad zijn terug te horen in de liedjes.

The Mighty Breaks
The Mighty Breaks staan bekend om hun energieke live shows, gekenmerkt door fuzzy gitaren en de originele toevoeging van saxofoon. Alle vijf bandleden zingen, met als gevolg dat elk nummer een andere sfeer heeft. The Mighty Breaks' garage pop/90's alternative sound is geïnspireerd door artiesten als Guided By Voices, The Jesus and Mary Chain en The Dandy Warhols.

Mo Bedick
Slaapkamerproject van Maurijn Wieringa groeit uit tot 4-koppige band met leden uit O-Town, Leiden, Katwijk en Zoeterwoude. Muziek met gitaren, bass, drums, synths en een stem die alles doen laten zweven en doorschijnen als een onaanraakbare, maar heel echte Fata Morgana. Lekker trippy, lekker weird en behoorlijk spacend. Liefhebbers van Jackson Scott, POND en de vroege Mac DeMarco komen dus goed aan hun trekken bij Mo Bedick.

 

 

 

*loopt door t/m 24 oktober 18h00

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 15-12-2018
Zaal open 21:00
Toegang voorverkoop: €2,50 (Early Bird*), €3,50 (Normal) | aan de zaal: €5,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter