+ menu
X

Programma // The Rudolfs (Grande Finale) [UITVERKOCHT]

10
Jun

The Rudolfs (Grande Finale) [UITVERKOCHT]

Einde, over, uit. The Rudolfs, ze gaan er voorgoed mee stoppen. En hoe kun je nou beter eindigen dan door een allerlaatste, allergrootste en allervetste show te geven?! Deze 5 culthelden zullen alles gaan laten horen wat ze van 2002 t/m 2017 gemaakt hebben. Dat betekent dus een avondvullend programma!
 
Het inspireerde de vijf Katwijkse vrienden om liedjes te schrijven voor een tweede album. 'Liedjes over echte vriendschap, liefde en de kleine dingen waar niemand zich druk om maakt, behalve ik. We nemen onszelf dan misschien niet te serieus, de band zit sinds de schoolbanken in onze ziel gekerfd.', aldus zanger Leo.
 
Het debuutalbum 'Streets of Glass' (2010) bracht de carrière van de band direct in een stroomversnelling.  Zo nam de band nam een clip op in de straten van Parijs welke op de MTV-playlist belandde. The Rudolfs mochten aanschuiven bij Matthijs voor het minuutje DWDD. Yvonne Jaspers gruwelde opzichtig. Nico Dijkshoorn werd fan. Niet lang daarna volgde de ochtendshow van GIEL en popcritici bejubelden het album als frisse combinatie tussen Engelse Beatles-pop en rauwe jaren negentig sound. Binnen een mum van tijd stond een jaar vol festivals en clubshows in de agenda. Mede door de enigszins chaotische, maar energieke optredens, bouwt de band een bijzondere live-reputatie op. Met een aantal eigen uitverkochte clubshows als hoogtepunt.

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum za 10-06-2017
Zaal open 21:00
Toegang voorverkoop: €5,00 | aan de zaal: €5,00
Koop kaarten

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter