+ menu
X

Programma // Warm Winter Fest (Folk Road Show)

19
Jan

Warm Winter Fest (Folk Road Show)

…is een hartverwarmend kleinschalig cultureel festival in hartje winter. Op bijzondere locaties (kerken, huiskamers, cafés, schuren, winkelpanden) in de dorpskern van Katwijk aan Zee kan het publiek genieten van muziek, theater, literatuur en kunst in al zijn vormen. Professionele acts en lokaal talent wisselen elkaar af. Warm Winter Fest wordt gehouden op vrijdag 19 januari 2018 van 19h30 tot 22h30 uur in het centrum van Katwijk aan Zee.

In De Schuit worden bij de bar enkele intieme sessies gegeven door leden van Folk Road Show (om 19h40, 20h20 en 22h10). Ter afsluiting van het gehele festival verzorgt de band een volledig optreden op het grote podium van De Schuit (om 23h00).

Folk Road Show
Folk Road Show is een internationaal collectief, bestaande uit 5 songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Elk van de leden draagt bij aan de songwriting en neemt leadzang voor zijn rekening. Met z’n vijven zorgen ze voor een eclectische, gevarieerde live show, intiem en uitbundig, van fluisterharmonieën tot indierock compleet met epische trombonesolo’s. Dit alles resulteert in een betoverende sound en een aanstekelijke show, waar het plezier van afspat. Mocht u ze langs de popgeschiedenisladder willen leggen, positioneer ze dan ergens tussen CSNY, The Band en Fleet Foxes.

 

Deel:

Informatie

Doelgroep 18+
Datum vr 19-01-2018
Zaal open 19:00
Toegang gratis

Meer activiteiten

17 Apr

De Likt & Disco Rebels [UITVERKOCHT]

29 Mei

De Kraaien & Disco Rebels

12 Jun

Schuit's Up

Alle programma's »
© 2021 JVC de Schuit • Webontwikkeling: 2nd Chapter